ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Αγρότης αποκάλυψε πώς έπιασαν τους τρεις που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές

Πάτρα: Αγρότης αποκάλυψε πώς έπιασαν τους τρεις που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές

Πάτρα: Αγρότης αποκάλυψε πώς έπιασαν τους τρεις που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές

Καθοριστική αποδείχθηκε η ψυχραιμία του 27χρονου αγρότη, Σπύρου Κατσιμπέρη, από την Πάτρα για τη σύλληψη των τριών ανδρών που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές από χωράφι με αποτέλεσμα η ζημιά που του προκάλεσαν να είναι της τάξης των 10.000 ευρώ.

Οι τρεις δράστες που έχουν συλληφθεί και οδηγούνται στον εισαγγελέα μπήκαν σε ένα χωράφι του 27χρονου που βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή λόγω βροχών στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, οι τρεις μάζευαν τις ελιές «μέρα και βράδυ με προβολείς αυτοκινήτων και με φακούς». Το έκαναν ανενόχλητοι επί τρεις ημέρες καθώς δεν υπήρχε οπτική επαφή με το χωράφι από τον δρόμο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο 27χρονος αυτός ήταν που πρώτος εντόπισε τους δράστες: «Όταν τους είδα ήμουν πολύ ψύχραιμος. Αμέσως κάλεσα την ασφάλεια και οι αστυνομικοί ήρθαν και τους εντόπισαν. Τους είπα “γεια σας τι κάνετε;” και αυτοί με ρώτησαν ” είναι δικές σου οι ελιές;” και εγώ είπα όχι. Έπαιζα τον ανήξερο, έκανα το σωστό για να τους πιάσουν. Μετά τηλεφώνησα στην ασφάλεια και οι αστυνομικοί ήρθαν και τους έπιασαν».

Ο ένας από τους τρεις δράστες συνελήφθη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και ήταν αυτός που αποκάλυψε την ταυτότητα των άλλων δύο.

Σύμφωνα με τον 27χρονο αγρότη «έχουν κατασχεθεί 652 κιλά λάδι σε ένα ελαιοτριβείο και άλλα 117 κιλά σε άλλο ελαιοτριβείο με τη ζημιά στο κτήμα να είναι στον έναν τόνο λάδι περίπου, δηλαδή, 10.000 ευρώ».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο ένας από τους δράστες είναι «από διπλανό χωριό, από το Μαζαράκι και ο άλλος από την Κάτω Αχαΐα, κοντοχωριανοί. Κατ’ εντολή τρίτου έφτασαν στο χωράφι σε δύσβατο σημείο που δεν μπορούμε να φτάσουμε λόγω βροχής».

Πηγή: protothema.gr

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ