ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: 16χρονη με ψυχιατρικά προβλήματα θύμα κακοποίησης από 25χρονο- Τι καταγγέλει η μητέρα

Πάτρα: 16χρονη με ψυχιατρικά προβλήματα θύμα κακοποίησης από 25χρονο- Τι καταγγέλει η μητέρα

Πάτρα: 16χρονη με ψυχιατρικά προβλήματα θύμα κακοποίησης από 25χρονο- Τι καταγγέλει η μητέρα

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της 16χρονης Γεωργίας, η οποία όπως καταγγέλεται είναι θύμα κακοποίησης από τον 25χρονο σύντροφό της, τον οποίον όμως… αρνείται να εγκαταλείψει για λόγους που κανείς δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει, παρά μόνο ειδικοί ψυχίατροι.

Πρόκειται για την κοπέλα που είχε νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών (Δαφνί) κι από εκεί «απήχθη» από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη.

Η νεαρή, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα! Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη καν!

Εμφανή τα σημάδια στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Η Χριστίνα Τσαμπρού ανέφερε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” ότι ο ξυλοδαρμός της κόρης της  έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

Η γυναίκα περιέγραψε τι βιώνει η οικογένειά της: «Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία.. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όρια μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!».

Η ανήλικη αντιμετωπίζει, ούτως ή άλλως, ψυχιατρικά προβλήματα, έχει τάσεις φυγής, όμως σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν κακοποιείται, αναζητά τη μητέρα της, κάτι που φαίνεται και από τα μηνύματα που της έχει αποστείλει, μέσω διαδικτύου, και τα οποία είναι σε γνώση της «Πελοποννήσου».

Πηγή: pelop.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ