ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: 15χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ- Εισήχθη με πονοκέφαλο και βρέθηκε θετική

Πάτρα: 15χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ- Εισήχθη με πονοκέφαλο και βρέθηκε θετική

Πάτρα: 15χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ- Εισήχθη με πονοκέφαλο και βρέθηκε θετική

Πλησιάζει η ώρα που το 22 ημερών βρέφος θα βγει από το νοσοκομείο

‘Ένα 15χρονο κορίτσι από την Αχαΐα νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Σήμερα να αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο το 22 ημερών βρέφος από την Πάτρα το οποίο προσβλήθηκε από τον ιό ενώ θετική είχε διαγνωστεί και η μητέρα του.

Η 15χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο γιατί είχε έντονο πονοκέφαλο και το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό και γι αυτό διακομίστηκε στο ΠΓΝΠ. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται καλή αναφέρει στο thebest.gr o Διευθυντής της Παιδιατρικής του ΠΓΝΠ Γαβριήλ Δημητρίου. Επίσης νοσηλεύονται τρία περιστατικά ως ύποπτα και αναμένονται αποτελέσματα.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο κ. Δημητρίου, από το τέλος Οκτωβρίου ως σήμερα στο ΠΓΝΠ, στην παιδιάτρική, έχουν νοσηλευτεί με κορωνοϊό, 20 παιδιά, ενώ συνολικά έχουν νοσηλευτεί 380 ύποπτα περιστατικά. Eπίσης, από το καλοκαίρι  και μέχρι σήμερα έχουν διαγνωστεί στα ΤΕΠ 57 παιδιά θετικά στον ιό. Και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά, από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά.

Στο μεταξύ στο Καραμανδάνειο ως ύποπτα νοσηλεύονται ένα 10 μηνών αγοράκι κι ένα 13χρονο κοριτσάκι. Τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα.

thebest.gr

foto thebest.gr

Ενημέρωση για κρούσμα COVID19 στον Δήμο Ναυπακτίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr