ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδητα«Πατέρας» και «προστάτης» των έργων ο ΣΥΡΙΖΑ Οινιάδων

«Πατέρας» και «προστάτης» των έργων ο ΣΥΡΙΖΑ Οινιάδων

«Πατέρας» και «προστάτης» των έργων ο ΣΥΡΙΖΑ Οινιάδων

«Πατέρας» και «προστάτης» των έργων ο ΣΥΡΙΖΑ Οινιάδων

Για έργα «που άλλαξαν τον οδικό χάρτη της Αιτωλοακαρνανίας και δημιούργησαν δρόμους αξιοπρεπείς και ασφαλείς μετά από δεκαετίες στα χωριά μας» μιλά σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Οινιαδών.

Και αναφέρεται σε τέσσερις εργολαβίες που εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που αφορούν τα οδικά τμήματα Νεοχώρι – παραλία Λούρου,  Πεντάλοφο – Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια, Γουριά – Λεσίνι και Κατοχή – Πλατυγιάλι.

Το άγχος όμως της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην οικειοποιηθεί κάποιος άλλος αυτά τα έργα που θα κάνουν Ελβετία τις… Οινιάδες

«Επειδή οι καιροί είναι πονηροί καθώς διανύουμε μια άτυπη προεκλογική περίοδο, το ανάλγητο καθεστώς των παρακολουθήσεων του Μητσοτάκη και οι αυλικοί του στον Α’ και Β’ βαθμό αυτοδιοίκησης, δε διστάζουν να επιχειρούν την οικειοποίηση των έργων που χρηματοδοτήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν κατά τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΟΜ Οινιαδών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλλον όμως η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί… με το Χρήστο Σπίρτζη που ως Υπουργός Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι τα έργα δεν έχουν «πατέρα», αλλά ανήκουν στο λαό που τα πληρώνει….

Εφημερίδα “Συνείδηση”

«Στοπ» στην παροχολογία, αλλά οι παροχές παραμένουν αναγκαίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ