ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑστυνομικα ΝεαΠατέρας 6 παιδιών ο 37χρονος που απέδρασε από το Νοσοκομείο Αγρινίου – Γιατί παραδόθηκε σύμφωνα με το συνήγορό του

Πατέρας 6 παιδιών ο 37χρονος που απέδρασε από το Νοσοκομείο Αγρινίου – Γιατί παραδόθηκε σύμφωνα με το συνήγορό του

Πατέρας 6 παιδιών ο 37χρονος που απέδρασε από το Νοσοκομείο Αγρινίου – Γιατί παραδόθηκε σύμφωνα με το συνήγορό του

Τα έξι του παιδιά φέρεται ότι έλαβε υπόψη του ο 37χρονος καταδικασθείς για κλοπές που απέδρασε από το Νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί φρουρούμενος και, τελικά, παραδόθηκε έπειτα από έξι ημέρες ανθρωποκυνηγητού.

Ο συνήγορός του Γιάννης Ψαρρής που τον συνόδευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ανέφερε  στο mediapress.gr ότι ο πελάτης του απέδρασε επειδή θεωρούσε άδικη την φυλάκιση του: “Ο Π.Β. παραδόθηκε γιατί δεν άντεχε τις τύψεις. Ο πελάτης μου θεωρεί πως αδίκως καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κλοπές, όταν οι συνεργοί του, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους στην δική που διεξήχθη, έλαβαν όλοι τους ποινές με ανασταλτικό χαρακτήρα. Όμως, ο ίδιος δεν εκπροσωπήθηκε και καταδικάστηκε ερήμην χωρίς να μπορέσει να δώσει τις εξηγήσεις του”.

Κατά τον συνήγορο του κατηγορούμενου, βασικό ρόλο στην παράδοση του έπαιξαν τα έξι ανήλικα παιδιά του: “Έχει έξι παιδιά. Η σύζυγος του, τους έχει εγκαταλείψει και ο ίδιος είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ανατροφή τους. Σκέφτηκε όμως λογικά, έστω και μετά από τόσες ημέρες και αποφάσισε να παραδοθεί. Κυρίως φοβήθηκε μήπως υπήρχε κάποια άσχημη εξέλιξη που ενδεχομένως να στερούσε την παρουσία του από τα ανήλικα τέκνα του”, κατέληξε ο Ψαρρής.

Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε δύο φορές, του φωνάζαμε να σταματήσει», λένε αυτόπτες μάρτυρες για την παράσυρση 21χρονης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ