ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠαταγώδη αποτυχία καταλογίζει στην Περιφέρεια για τα πανεπιστημιακά τμήματα ο Κ. Σπηλιόπουλος – Δηλώσεις στον “Δυτικά Fm 92,8”

Παταγώδη αποτυχία καταλογίζει στην Περιφέρεια για τα πανεπιστημιακά τμήματα ο Κ. Σπηλιόπουλος – Δηλώσεις στον “Δυτικά Fm 92,8”

Παταγώδη αποτυχία καταλογίζει στην Περιφέρεια για τα πανεπιστημιακά τμήματα ο Κ. Σπηλιόπουλος – Δηλώσεις στον “Δυτικά Fm 92,8”

Παταγώδη αποτυχία στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση των πανεπιστημιακών τμημάτων καταλογίζει στην Περιφέρεια ο επικεφαλής της παράταξης παράταξης  «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ», Κώστας Σπηλιόπουλος, μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92,8”.

Σε συνέντευξή του στη Δήμητρα Λαοπόδη, ο περιφερειακός σύμβουλος επανέλαβε τη διαπίστωση που είχε κάνει σε παλαιότερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι δεν υπήρχε προετοιμασία και σχέδιο, με δεδομένο ότι η τοπική βούληση: “μην κλείσουν οι Σχολές μας’, δεν πείθει κανέναν πια.

Για το λόγο αυτό τόνισε την ανάγκη να διατυπωθεί συγκεκριμένη πρόταση που να λαμβάνει υπόψη μια σειρά από όρους αφού προηγουμένως “παγώσουν” οι όποιες εξελίξεις δρομολόγησε το Υπουργείο Παιδείας. Κι αυτό επειδή, κατά την εκτίμηση του Κ. Σπηλιόπουλου δεν υπάρχει ηθική νομιμοποίηση για υλοποίηση αλλαγών, αν αναλογιστεί κανείς ότι ψηφίστηκε καινούργιος νόμος ο οποίος  θα εφαρμοστεί από φέτος για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια.

Ακούστε τι είπε ο κ. Σπηλιόπουλος στον “Δυτικά Fm 92,8”:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr