ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΠΑΣΟΚ – Βαγγέλης Γάκης: Σε φουλ δραστηριότητα ο «γιατρός» που κερδίζει τις εντυπώσεις

ΠΑΣΟΚ – Βαγγέλης Γάκης: Σε φουλ δραστηριότητα ο «γιατρός» που κερδίζει τις εντυπώσεις

ΠΑΣΟΚ – Βαγγέλης Γάκης: Σε φουλ δραστηριότητα ο «γιατρός» που κερδίζει τις εντυπώσεις

ΠΑΣΟΚ – Βαγγέλης Γάκης: Σε φουλ δραστηριότητα ο «γιατρός» που κερδίζει τις εντυπώσεις

Με τις εκλογές να προγραμματίζονται για τα τέλη Απριλίου, τα κόμματα ετοιμάζονται και διαμορφώνουν σταδιακά τον «χάρτη» υποψηφίων, «σκανάροντας» δυναμικά και άφθαρτα πρόσωπα, προερχόμενα από την κοινωνία και την αγορά που μπορούν να ενδυναμώσουν τα ψηφοδέλτια ανά την Επικράτεια.

Ένα από αυτά είναι ο ορθοπαιδικός – χειρουργός Βαγγέλης Γάκης, του οποίου το όνομα «ακούγεται» για υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία.

Πάντα ενεργός με ανιδιοτέλεια στον προοδευτικό χώρο, ο Βαγγέλης Γάκης, από τους πλέον καταξιωμένους ορθοπαιδικούς- χειρουργούς στη χώρα αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την Πολιτική για να προσφέρει στον τόπο του, που τόσο αγαπά.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως ανέκαθεν ήταν δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του, προσφέροντας όπως μπορούσε με φιλανθρωπική δράση σε συλλόγους, ομάδες και σχολεία.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, «αυτό που με εκνευρίζει στην Πολιτική είναι ο παρασιτισμός και ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτικών δεν έχουν δουλέψει. Άνθρωποι χωρίς κοινωνικό αποτύπωμα και επαγγελματικό βιογραφικό».

Σε κάθε περίπτωση, ο «γιατρός», όπως τόν αποκαλούν φίλοι και γνωστοί, έχει ανεβάσει ρυθμούς και στην περίοδο της θερινής ραστώνης, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και κατάφερε να οργανώσει «πυρήνες» υποστηρικτών ανά περιοχή του Νομού.

Παράλληλα, έχει προχωρήσει και στην στελέχωση των στενών συνεργατών του, ενώ πριν μερικές μέρες προέβη και στην πρώτη του πολιτική δήλωση, με αφορμή την 3η Σεπτέμβρη και την 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, εγκαινιάζοντας την πολιτική του σελίδα στο Facebook.

Ήδη ακούγονται τα πρώτα θετικά σχόλια για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, ενώ με την αμεσότητά του, που τον χαρακτηρίζει, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στις μέχρι τώρα επαφές του με τους πολίτες.

Θα υπάρξει λύση για τον πεζόδρομο της Πανοπούλου; – Επιτροπή Δήμου: «Έλεγχοι και ίσως τροποποίηση στο σχέδιο πόλης αν απαιτείται»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ