ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται φορολογική δικαιοσύνη και ο Σ. Κασσελάκης πηγαίνει επιχειρήσεις του στον «φορολογικό παράδεισο» του Delaware

Με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται στα δημοσιεύματα για τις επιχειρήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά; «Φαντάζει τουλάχιστον ως…

pasok_kinal-1068x603-1

Με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται στα δημοσιεύματα για τις επιχειρήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά; «Φαντάζει τουλάχιστον ως κοροϊδία ο κ. Κασσελάκης να ευαγγελίζεται και να υπόσχεται τη φορολογική δικαιοσύνη -όπως έκανε σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση-, και την ίδια ώρα να επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον “φορολογικό παράδεισο” του Delaware για να αυξήσει τα κέρδη του μέσω της φοροαποφυγής.

Για τα υπόλοιπα, -τις διαδρομές χρήματος από εταιρείες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα κομματικά media και το δαιδαλώδες πλέγμα των επιχειρήσεων του, που περιγράφονται σε δημοσιεύματα εφημερίδων-, είναι αυτονόητο ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο».