ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠασχαλινό παζάρι από τη Φιλοζωική

Πασχαλινό παζάρι από τη Φιλοζωική

Σάββατο και Κυριακή 11:00-21:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας
Για την οικονομική ενίσχυση και ενημέρωση για τα αδέσποτα ζώα

Παζάρι με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, διοργανώνει από χθες στην Πλατεία Δημοκρατίας η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου.

Το παζάρι, το οποίο θα λειτουργεί σήμερα και αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, διαθέτει σε συμβολικές τιμές διάφορα πασχαλινά είδη, όπως χειροποίητες λαμπάδες, βαμμένα αυγά, χειροποίητα κουλουράκια και τσουρέκια, αλλά και άλλα είδη, διακοσμητικά και για την φροντίδα των ζώων.
Με τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν, η Φιλοζωική θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο της φροντίδας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων, το οποίο υλοποιείται με έξοδα και τη συνδρομή των μελών της. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα ξεκίνησε το πρόγραμμα στειρώσεως αδέσποτων ζώων, το οποίο υποστηρίζει ο δήμος Αγρινίου με το ποσό των 8.000 ευρώ.
Η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου διαθέτει δύο χώρους φιλοξενίας αδέσποτων, ο ένας χώρος όμως θα πρέπει σύντομα να εκκενωθεί. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν στειρώσεις των ζώων που φιλοξενούνται εκεί και αυτά θα αφεθούν στο δρόμο, αφού δεν επαρκούν οι διαθέσιμοι πόροι ώστε να συνεχίσει η λειτουργία του χώρου.
Καθώς μάλιστα δεν υπάρχει ένα κανονικό και οργανωμένο καταφύγιο αδέσποτων ζώων από τον δήμο, αναμένεται να προκύψει μεγάλο πρόβλημα και για την ίδια την Οργάνωση αλλά και τα ζώα τα οποία από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθούν αδέσποτα στο δρόμο. Για το λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι φιλόζωοι πολίτες της πόλης να συμβάλουν ο καθένας με τον τρόπο του στους σκοπούς της Φιλοζωική, είτε υλικά με την προσφορά χρημάτων και ζωοτροφών, είτε ενημερώνοντας για την δράση της. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 26410-55854 και 694-7718372.
Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr