ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠασχαλινό bazaar από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου

Πασχαλινό bazaar από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου

Πασχαλινό bazaar από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου

Με πολλά χαμόγελα από μικρά και …μεγαλύτερα παιδιά  γέμισε τη Πέμπτη 14 Απριλίου, ο πεζόδρομος της Χαριλάου Τρικούπη απέναντι από το Δημαρχείο. Ο λόγος; Το πασχαλινό  bazzar που διοργάνωσαν από κοινού το Σχολείο Δεύτερης  Ευκαιρίας Αγρινίου και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγρινίου.

Οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Αγρινίου και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, ενόψει των εορτών του Πάσχα, υπό τη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, με πολύ μεράκι και όρεξη,  πραγματοποίησαν έκθεση με χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πίνακες ζωγραφικής  που φιλοτέχνησαν, καθώς και κουλούρια, λικέρ και άλλα εδέσματα  τα οποία και διέθεσαν στους συμπολίτες μας σε μια συμβολική τιμή. Οι εισπράξεις  θα διατεθούν  για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά  και για τη στήριξη  δράσεων των  δύο σχολείων.

Η πρωτοβουλία αυτή έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και από τα δύο σχολεία, να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν πασχαλινές ευχές με τους συμπολίτες τους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, κολακευτικά σχόλια και χαμόγελα για τις δημιουργίες τους.

Τα δύο σχολεία μέσα από την ανοικτή στην τοπική κοινωνία, καινοτόμο εκπαιδευτική δραστηριότητα πρωτοβουλίας και συνεργασίας , στέλνουν στο συμπολίτη τους, στο συνάνθρωπο, το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.

Αμφιλοχία: Ενημέρωση για απομάκρυνση κομμένων κλαδιών και δέντρων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr