ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠασχαλινό Bazaar ΚΔΑΠ ΜΕ Α Δήμου Αγρινίου

Πασχαλινό Bazaar ΚΔΑΠ ΜΕ Α Δήμου Αγρινίου

Το Κ.Δ.Α.Π. με Α. του Δήμου Αγρινίου (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία) εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία, αφού προσφέρει μια δημιουργική διέξοδο για τα παιδιά με αναπηρία.
Θέλοντας να παρουσιάσει την δημιουργικότητα καθώς και το ταλέντο αυτών των παιδιών πραγματοποιεί έκθεση (Bazaar) των χειροποίητων κατασκευών τους.
Το Πασχαλινό Bazaar άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 1 Απριλίου 2014, όπου έγιναν και τα εγκαίνια με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του Κέντρου. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του, αυτή την προσπάθεια.
Ανάμεσά τους η κα Γαλαζούλα Μαρία, πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ όπου στον εναρκτήριο λόγο της, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους, τους εθελοντές, τους γονείς, τα παιδιά αλλά και όλους εκείνους τους απλούς ανθρώπους που με ευαισθησία στηρίζουν το έργο των παιδιών με ιδιαίτερες ικανότητες.
Στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος κα Σερπάνου Μαργαρίτα, η Πρόεδρος της ΚΕΠΑ, κα Κραββαρίτη Ευαγγελία, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, κα Σταρακά Χριστίνα, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης.
Η έκθεση θα συνεχιστεί ως την Πέμπτη 10 Απριλίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, όπισθεν Εθνικής Τράπεζας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr