ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠάσχα στο χωριό: Κίνηση προ πανδημίας στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Πάσχα στο χωριό: Κίνηση προ πανδημίας στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Πάσχα στο χωριό: Κίνηση προ πανδημίας στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Πάσχα στο χωριό: Κίνηση προ πανδημίας στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Συνείδηση”, η οποία τονίζει πως για Αθήνα – Αγρίνιο προστίθενται καθημερινά 8 με 10 έκτακτα δρομολόγια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μετά από δύο χρόνια πανδημικών περιορισμών, που η πτώση της μετακίνησης μέσω ΚΤΕΛ ήταν σχεδόν καθολική, πλέον ήρθε η ώρα για Πάσχα στο χωριό.

Αυτό φαίνεται από την κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, στο οποίο τα έκτακτα δρομολόγια θυμίζουν το 2018 και το 2019!

Μέχρι στιγμής η επιβατική κίνηση έχει αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι και αυτό προμηνύει πως φέτος θα είναι η μεγάλη έξοδος προς τα χωριά και τις πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας από τους ετεροδημότες.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Φώτη Μούκα την Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται η κορύφωση της «εορταστικής κίνησης», η οποία ξεκίνησε από την Παρασκευή πριν την Κυριακή των Βαΐων.

Το Μεγάλο Σάββατο θα έρθουν στο νομό οι τελευταίοι επισκέπτες, ενώ σταδιακά η επιστροφή θα ξεκινήσει από την Δευτέρα του Πάσχα και έπειτα, με τον κ. Μούκα να εκτιμά πως οι τελευταίοι θα αναχωρήσουν από την Αιτωλοακαρνανία το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαΐου.

Συγκεκριμένα ο κ. Φώτης Μούκας μιλώντας στη «Σ» τόνισε:

Πάσχα στο χωριό: Κίνηση προ πανδημίας στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας
Ο Φώτης Μούκας

«η αύξηση της επιβατική κίνησης ξεκίνησε από την Παρασκευή πριν την Κυριακή των Βαΐων. Επιβάτες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ήδη ξεκίνησαν να έρχονται στο νομό μας.

Τα έκτακτα δρομολόγια είναι πολλά, μέχρι τώρα είμαστε 40% πάνω ως προς την επιβατική κίνηση σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια του covid.

Πιστεύω πως η κίνηση προς το νομό μας θα είναι μεγάλη και θα ολοκληρωθεί μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή ή το Μεγάλο Σάββατο.

Από την Αθήνα προστίθενται καθημερινά 8 με 10 έκτακτα δρομολόγια, από την Θεσσαλονίκη περίπου 3 έκτακτα δρομολόγια την ημέρα και από την Πάτρα η ροή είναι συνεχής.

Σχετικά με τους περιορισμούς να πούμε στον κόσμο πως δεν υπάρχει κάποια δέσμευση, δηλαδή τα δρομολόγια γίνονται με 100% πληρότητα των λεωφορείων.

Η εκτίμηση μας είναι πως φέτος η επιβατική κίνηση στο ΚΤΕΛ το Πάσχα θα είναι στα επίπεδα του 2018 και του 2019.

Η κορύφωση θα γίνει την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο θα φύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρο προς τις περιοχές του νομού μας οι τελευταίοι εργαζόμενοι, που επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στην περιοχή μας.

Τα δρομολόγια όλα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, όπως και για τις ημέρες των αργιών και να υπενθυμίσω πως υπάρχει η δυνατότητα online κράτησης.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος δηλαδή για να ταξιδέψει με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μπορεί να κλίσει το εισιτήριό του από το σπίτι του χωρίς να χρειάζεται να πάει στο ΚΤΕΛ. Η θέση του θα είναι εξασφαλισμένη στο λεωφορείο για να κάνει το δρομολόγιο που επιθυμεί».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Γέφυρα Ευήνου: Τους μένουν 14 μήνες….

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr