ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠάρος: Συνελήφθη ο άνδρας που σταύρωσε σε στύλο το κοράκι

Πάρος: Συνελήφθη ο άνδρας που σταύρωσε σε στύλο το κοράκι

Πάρος: Συνελήφθη ο άνδρας που σταύρωσε σε στύλο το κοράκι

Εντοπίστηκε ο ανεκδιήγητος συμπολίτης μας που σταύρωσε κοράκι και το κρέμασε σε στύλο, σε δημόσια θέα στην παραλία Πούντα της Πάρου.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία από τον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, ασκήθηκε δίωξη στον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Εις βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα cycladeslive.gr.

Η είδηση έγινε γνωστή από χρήστη του Facebook που δημοσίευσε φωτογραφία του άγρια βασανισμένου και θανατωμένου πτηνού. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όπως προκύπτει από τα σχόλια υπάρχουν αρκετοί Παριανοί που σταυρώνουν κοράκια και τα αφήνουν εκτεθειμένα, ώστε να διώχνουν άλλα πτηνά από τα χωράφια τους, χρησιμοποιώντας τα ως σκιάχτρα.

iefimerida.gr

Σπάρτη: Νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ κοντά στη Βαμβακού – Έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ