ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠαραιτήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Με το βλέμμα… στις εκλογές

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Από Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης της Κυβέρνησης

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ

Την παραίτησή του από Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης της Κυβέρνησης υπέβαλε χθες ο  Ανδρέας Κατσανιώτης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Κατσανώτης είπε ότι τον ενδιαφέρει η εμπλοκή του στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και η παραίτησή του από τη θέση που κατείχε, του δίνει το δικαίωμα να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν είναι αυτή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κατσανιώτης είχε τεθεί υποψήφιος του συνδυασμού «μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας» και υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία είχε διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Αν και τότε η υποψηφιότητά του είχε θεωρηθεί από πολλούς ως «τυπική», ο συνδυασμός του κατέγραψε πολύ υψηλά ποσοστά και πέρασε στην δεύτερη Κυριακή, χάνοντας την Περιφέρεια με μικρή διαφορά από τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Πρέπει να σημειωθεί όμως επίσης ότι κατά την υποψηφιότητά του ο κ. Κατσανιώτης διατελούσε Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, κάτι το οποίο είχε επισημανθεί από αντιπάλους του που είχαν ζητήσει την παραίτησή του.

Πέρα από τον κ. Κατσανιώτη, άλλοι δύο Γενικοί Γραμματείς παραιτήθηκαν χθες από την κυβέρνηση. Πρόκειται για τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, Γενικό Γραμματέα Συντονισμού και τον Γ. Παναγιωτόπουλο, Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr