ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΠαραίτηση Πάνου Κατσούλη

Παραίτηση Πάνου Κατσούλη

Με αφορμή οικονομική εκκρεμότητα του πρώην Δημάρχου

Παραίτηση Πάνου Κατσούλη

Ζητά ο Νίκος Καραπάνος, Δήμαρχος Μεσολογγίου

 

Να παραιτηθεί από το αξίωμά του Δημοτικού Συμβούλου ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου, Πάνος Κατσούλης, ζήτησε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο νυν δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος. Ο κ. Καραπάνος ζήτησε την παραίτηση του κ. Κατσούλη «ως μια ελάχιστη πράξη πολιτικής ευθιξίας» με αφορμή οικονομική εκκρεμότητα η οποία δημιουργήθηκε επί θητείας του εις βάρος του γνωστού μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Στην επιστολή λοιπόν την οποία απέστειλε στον δήμο Μεσολογγίου ο κ. Νικολόπουλος, περιγράφεται ένας «εμπαιγμός» εις βάρος του από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία δεν κατέβαλε το μικρό οικονομικό τίμημα προς τους μουσικούς που πήραν μέρος στην «Συναυλία Αλληλεγγύης», όπως είχε συμφωνηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι η συναυλία είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούνιο και είχε φιλανθρωπικό σκοπό, αφού πρόθεση του δήμου ήταν μέσω αυτής να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές του δήμου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του όμως ο μουσικοσυνθέτης, ενώ είχε συμφωνηθεί να καταβληθεί ένα μικρό οικονομικό τίμημα για τους μουσικούς της παράστασης, ο κ. Κατσούλης μετέθετε συνεχώς της καταβολή του ποσού, η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ. Με την επιστολή αυτή, ο κ. Νικολόπουλος ζητά να καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλει ο δήμος, ενώ χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκε η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Στην εισήγησή του στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Καραπάνος χαρακτήρισε την συγκεκριμένη επιστολή ως «επιστέγασμα μιας σειράς άλλων καταστάσεων κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στο δήμο» και ζήτησε για τον λόγο αυτό την παραίτηση του κ. Κατσούλη.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr