ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΠαρέμβαση του Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση σε εκπομπή της ΕΡΤ (video)

Παρέμβαση του Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση σε εκπομπή της ΕΡΤ (video)

Παρέμβαση του Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση σε εκπομπή της ΕΡΤ (video)

Παρέμβαση του Νίκου Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε εκπομπή της ΕΡΤ, το πρωί της Τετάρτης

«Η ακρίβεια στην ενέργεια δεν έπεσε από τον ουρανό, δεν είναι κάτι που έτυχε, αλλά είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών», τόνισε.

Έφερε ως παράδειγμα την σταδιακή απαξίωση μορφών ενέργειας όπως ο λιγνίτης και οι υδάτινοι πόροι, «για να φουσκώσουν τα πορτοφόλια της κερδοφορίας» κάποιων από αυτούς που επενδύουν στην «πράσινη ανάπτυξη». Αναφέρθηκε ακόμη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, που μετατρέπουν τους λαούς της ΕΕ σε πελάτες των ΗΠΑ για το αμερικανικό LNG.

Σχετικά με την χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ, ο Ν. Παπαναστάσης την χαρακτήρισε ως απαράδεκτη και επικίνδυνη, καθώς «έβαλε σε σημαντικότατο κίνδυνο την ασφάλεια και τη ζωή των ίδιων των φοιτητών».

Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την διακίνηση των ναρκωτικών στον χώρο, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η ίδια η κυβέρνηση, όπως είπε, σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι έχουν καταγγέλλει επανειλημμένα την δράση διαφόρων ύποπτων κυκλωμάτων στη συγκεκριμένη εστία, όμως, «ο προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι η καταστολή και όχι η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος».

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Κεφαλοβρύσου – Η ανατολική πλευρά της Ναυπάκτου αλλάζει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ