ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΞηρόμερο: Παρεμβάσεις στο Νηπιαγωγείο Φυτειών με πρόγραμμα ανέργων του ΟΑΕΔ

Ξηρόμερο: Παρεμβάσεις στο Νηπιαγωγείο Φυτειών με πρόγραμμα ανέργων του ΟΑΕΔ

Ξηρόμερο: Παρεμβάσεις στο Νηπιαγωγείο Φυτειών με πρόγραμμα ανέργων του ΟΑΕΔ

Παρεμβάσεις στις Φυτείες, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών). Αλλάζοντας το Νηπιαγωγείο Φυτειών.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αυτή την φορά στο Νηπιαγωγείο Φυτειών, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις ευπρεπισμού στον εξωτερικό και στον εσωτερικό του χώρο.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.

Πήρε θέση η αμερικανική Πρεσβεία για το ματς Ελλάδα-Τουρκία! Βίντεο με «Let’s go Greece!»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ