ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα «Παρέλαση» δημοπρατήσεων στο Αγρίνιο

 «Παρέλαση» δημοπρατήσεων στο Αγρίνιο

 «Παρέλαση» δημοπρατήσεων στο Αγρίνιο

Το αν θα γίνουν παρελάσεις φέτος την 25η Μαρτίου δεν το ξέρουμε, καθώς ο κορονοϊός απειλεί να βάλει πάγο και στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μια άλλη όμως παρέλαση, στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου θα γίνει στις 23 Μαρτίου. Μια «παρέλαση» δημοπρατήσεων με έργα εκατομμυρίων και πολλά εργοληπτικά σχήματα που θα συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Εκείνη την ημέρα λοιπόν ο Δήμος Αγρινίου δημοπρατεί τέσσερα έργα προϋπολογισμού 15,6 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα δημοπρατούνται τα έργα : «Ολοκλήρωση οδών του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Ν.Α. Είσοδο πόλης Αγρινίου» προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ, η «Ανάπλαση περιοχής Αγ. Ιωάννη Ρηγανά με την κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμων» προϋπολογισμού 6.100.000 ευρώ , η «Ανάπλαση της οδού Χαριλάου Τρικούπη» προϋπολογισμού 3.300.000 ευρώ και τέλος η «αναπλάσεις – βελτιώσεις οδών κέντρου πόλης Αγρινίου» προϋπολογισμού 3.650.000 ευρώ.

Όλα τα προαναφερθέντα έργα εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας μόλις το περασμένο φθινόπωρο και δημοπρατούνται, ενώ έπεται και δεύτερο γύρος δημοπρατήσεων με την ανάπλαση του Πάρκου, την ανακατασκευή του περιπτέρου του Πάρκου και άλλα μικρότερα έργα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Γ. Καραμητσόπουλος για το Πανεπιστήμιο: Κάποιοι μοιάζουν να ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr