ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΠαρέλαση Celebrities(και όχι μόνο) στο Μεσολόγγι – Μετά τον Σάκη Ρουβά και η Δέσποινα Βανδή

Παρέλαση Celebrities(και όχι μόνο) στο Μεσολόγγι – Μετά τον Σάκη Ρουβά και η Δέσποινα Βανδή

Παρέλαση Celebrities(και όχι μόνο) στο Μεσολόγγι – Μετά τον Σάκη Ρουβά και η Δέσποινα Βανδή

Μετά τον Σάκη Ρουβά και η Δέσποινα Βανδή τις επόµενες ηµέρες για τα γυρίσµατα εκποµπής!  Στην πόλη φτάνουν συνεχώς κανάλια και για το ιστορικό της αποτύπωµα

Με έντονη εξωστρέφεια μπήκε το 2021 για την πόλη του Μεσολογγίου παρότι διανύουμε εποχές κορωνοϊού και η κινητικότητα δεν είναι έντονη. Παρόλα αυτά εδώ και κάποιο διάστημα η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και αυτό βέβαια οφείλεται καταρχήν στην εμβληματικότητά της.

Η χρονιά που διανύουμε, είναι η χρονιά – σταθμός για την πατρίδα μας, όπου συμπληρώνονται τα 200 χρόνια από την εθνεγερσία. Σε αυτή την οκταετή προσπάθεια για απελευθέρωση, το Μεσολόγγι κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η συνεισφορά του ήταν η πιο καθοριστική. Επόμενο είναι να αποτυπώνεται αυτό και στις ιστορικές εκπομπές, τα ντοκιμαντέρ και τα αφιερώματα που θα γίνουν φέτος.

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν ο τηλεοπτικός σταθμός Open Tv παρουσίασε εκπομπή με πολλά ιστορικά στοιχεία και πλάνα από την πόλη. Όπως πληροφορήθηκε η ΑΙΧΜΗ την Τρίτη και την Τετάρτη στην πόλη ήρθε και άλλο συνεργείο, αυτή τη φορά από την ΕΡΤ με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Κακαβά, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων.

Πηγή:aixmi-news.gr

Με κορμούς δέντρων έφτιαξαν πρόσβαση οι κάτοικοι του Κεράσοβου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr