ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΜεγάλο ζήτημα η παρασιτική μεσιτεία στο Αγρίνιο

Μεγάλο ζήτημα η παρασιτική μεσιτεία στο Αγρίνιο

Μεγάλο ζήτημα η παρασιτική μεσιτεία στο Αγρίνιο

Μεγάλο ζήτημα η παρασιτική μεσιτεία στο Αγρίνιο – Όποιος ανήκει στο 25% του ελληνικού λαού που νοικιάζει σπίτι(έχουμε την τιμή να είμαστε η χώρα με την μεγαλύτερη αναλογικά ιδιοκατοίκηση στον κόσμο και δεύτερη σε ιδιοκτησία εξοχικών, φτώχεια καταραμένη!) και ζει στο Αγρίνιο, γνωρίζει ότι η πόλη στην κατοικία ζει την τέλεια καταιγίδα.

Δεν υπάρχουν καινούρια σπίτια, δεν υπάρχουν σπίτια για οικογένειες και οι τιμές ανεβαίνουν κατακόρυφα καθώς οι ιδιοκτήτες απλά ζητούν όσα τους λείπουν! Ως πρόσθετος λόγος, δε, παρουσιάζεται και το ότι τελείωσε την κρίση και αρκετοί ενοικιαστές παίρνουν το περίφημο επίδομα ενοικίου. Οπότε κάποιοι θεωρούν ότι το επίδομα πρέπει να ισοφαρίζεται με αύξηση!

Μέσα σε όλα έχει ενσκήψει και το φαινόμενο της παράνομης διαμεσολάβησης, των μεσιτών που δεν έχουν άδεια με λίγα λόγια και απλά… ανεβάζουν τις τιμές με τον αθέμιτο ανταγωνισμό τους.

Οι νόμιμοι μεσίτες, επαγγελματίες άνθρωποι με άδεια, δεν άντεξαν άλλο και έκαναν μια ανοιχτή επιστολή για να ενημερώσουν τον κόσμο τις συμβαίνει στον χώρο τους, θυμίζοντας και τις ποινές που προβλέπονται.

Υπάρχει, άλλωστε, το προηγούμενο του Βόλου, όπου μπήκε εισαγγελέας τελικά μετά από καταγγελίες που έγιναν. Και μάλλον κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει κι εδώ.

Διότι, αν περιμένει κανείς φιλότιμο από όλους αυτούς γύρω μας που φοροδιαφεύγουν συστηματικά κι έχουν επαγγέλματα που δεν είναι δηλωμένα πουθενά… φέξε μου και γλίστρησα.

Ο κόσμος που αληθινά είναι εκτεθειμένος, αυτός που νοικιάζει δηλαδή, θα συνεχίσει να ψάχνει “άκρες” για ένα σπίτι, κατά παράβαση κάθε λογικής και κανονικής οικονομίας.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ρόδος: Κατέληξε η 62χρονη Πολωνή τουρίστρια που παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ