ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠαράπονα Καραμητσόπουλου προς Παπαναστασίου και Βαρεμένο

Παράπονα Καραμητσόπουλου προς Παπαναστασίου και Βαρεμένο

Παράπονα Καραμητσόπουλου προς Παπαναστασίου και Βαρεμένο

“Ο στοιχειώδης σεβασμός προς τον θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων και κυρίως προς τους πολίτες που εκπροσωπούν επιβάλλει ο Δήμαρχος να απαντά επί της ουσίας στις ερωτήσεις που θέτουν και όχι να εκνευρίζεται από αυτές.

Ιδιαιτέρως για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως του Πάρκου Αγρινίου που έθεσε η παράταξή μας, συγκεκριμένα για τι εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την ανάπλαση του αλλά και τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Δημοτική αρχή για την προστασία των δημοτών από τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την υγεία και την ασφάλεια τους από την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση του.
Και αναφερόμαστε σε ένα θέμα που “πληγώνει” την πόλη μας επί 7 χρόνια και τα 6 από αυτά την ευθύνη για την επίλυση του έχει ο σημερινός Δήμαρχος.

Ο στοιχειώδης σεβασμός, επίσης, προς τον θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων και κυρίως προς τους πολίτες που εκπροσωπούν επιβάλλει ένας Βουλευτής που παρευρίσκεται και μιλάει για ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην αποχωρεί αμέσως μετά αλλά να παραμένει σ’ αυτό για να ακούσει και τις τοποθετήσεις τουλάχιστον των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων.

Ιδιαιτέρως όταν αφορούν ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η εκτροπή του Αχελώου” έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Πολιτών” Γιώργος Καραμητσόπουλος στο facebook. 

Προσωρινά με πλασματικό προϋπολογισμό η ΔΕΥΑ Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr