ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαO Παραολυμπιονίκης, Πάνος Τριανταφύλλου, στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσέλκυση νέων εθελοντών

O Παραολυμπιονίκης, Πάνος Τριανταφύλλου, στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσέλκυση νέων εθελοντών

O Παραολυμπιονίκης, Πάνος Τριανταφύλλου, στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσέλκυση νέων εθελοντών

Ο Παραολυμπιονίκης, Πάνος Τριανταφύλλου, στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές ανθρωπιστικές δράσεις που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, με δική του πρωτοβουλία, πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικό σποτ του Ε.Ε.Σ, με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών που θα ενισχύσουν άμεσα την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά ο Οργανισμός για να ανταποκριθεί πλήρως στις συνεχείς προκλήσεις της κοινωνίας. Το εν λόγω μήνυμα αποτελείται από οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δράσεις του Ε.Ε.Σ. αναδεικνύοντας την ουσιαστική συμβολή των εθελοντών του στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί, πόλεμοι κ.α.) αλλά και στη διαρκή ενίσχυση που παρέχει σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας.
Δείτε το βίντεο του Ε.Ε.Σ. εδώ: https://youtu.be/lnzM5Szvuj4 Σημειώνεται ότι, ο Πάνος Τριανταφύλλου, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα θέλησης, ψυχικής δύναμης, αγωνιστικότητας, ήθους και ύφους, έχει αναδειχθεί δύο φορές Παραολυμπιονίκης στην ξιφασκία με αμαξίδιο, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα σε όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»: Θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» την Κυριακή στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ