ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠαραμένει προφυλακιστέος ο Φρέντι Μπελέρης, αποφυλακίστηκε ο Κοκαβέσης

Παραμένει προφυλακιστέος ο Φρέντι Μπελέρης, αποφυλακίστηκε ο Κοκαβέσης

Παραμένει προφυλακιστέος ο Φρέντι Μπελέρης, αποφυλακίστηκε ο Κοκαβέσης

Προφυλακιστέος παραμένει ο δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ο συνεργάτης του, Περικλής Κοκαβέσης.

Στη φυλακή παραμένει ο δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ενώ διατάχθηκε η υπό όρους αποφυλάκιση του άμεσου συνεργάτη του, Περικλή Κοκαβέση.

Αμφότεροι, αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Το ηγετικός στέλεχος του εκλογικού επιτελείου του Μπελέρη συνελήφθη στις 12 Μαΐου, δύο μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές, ενώ νοσηλευόταν εδώ κι αρκετές εβδομάδες για λόγους υγείας και συγκεκριμένα για επέμβαση που είχε κάνει στην καρδιά.

«Η ποινή του του Κοκαβέση άλλαξε και βρίσκεται εκτός φυλακής. Το δικαστήριο αποδέχθηκε τα στοιχεία που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά. Ο Κοκαβέσης έκανε μεταμόσχευση καρδιάς πριν από 10 μήνες», είπε ο δικηγόρος του κι ως εκ τούτου έπρεπε να βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και γι αυτό το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Το δικαστήριο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποφάσισε να αφήσει σε ισχύ την απόφαση του Πρωτοδικείου του ειδικού δικαστηρίου για τον Φρέντι Μπελέρη, δηλαδή τη συνέχιση της προφυλάκισης και την αποφυλάκιση για τον Παντελή Κοκαβεση με την υποχρέωση να δίνει το «παρών» στις Αρχές.

Ο Μπελέρης, ο οποίος κρατείται εδώ και 20 μέρες, βρίσκεται στο νοσοκομείο φυλακών των Τιράνων όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

iefimerida.gr

Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο 46χρονος που μαχαίρωσε τον 52χρονο στα Καραπανέικα (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ