ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαραλειπόμενα από την Άρτα

Παραλειπόμενα από την Άρτα

–  Πολλά παράπονα για την φιλοξενία της επίσημης Αναγέννησης εξέφραζαν άνθρωποι του Ομήρου μετά το τέλος του αγώνα στην Άρτα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν συνέβη κάτι στα αποδυτήρια, ούτε έγινε κάτι αντιληπτό από τα Δημοσιογραφικά. Ωστόσο μετριοπαθείς φίλαθλοι της Αναγέννησης έλεγαν λίγες ώρες αργότερα, πως υπήρξαν συνεχείς άπρεπες συμπεριφορές προς την αποστολή του Ομήρου, από άτομα της ομάδας της Άρτας. Συνεπώς οι του Νεοχωρίου είχαν τα δίκια τους…

– Στην  Αρτινή ομάδα υπήρχε η αίσθηση – και το έλεγαν – πως ήταν πιο δύσκολο  να πάρουν την πρώτη θέση  στο τοπικό τους πρωτάθλημα, παρά να το πετύχουν στα μπαράζ ανόδου. Αυτό δημιούργησε και… υπόνοιες για τις οποίες ο πρόεδρος της Αναγέννησης εξέφρασε παράπονα, έχοντας πληροφορηθεί και τα λεγόμενα στην ραδιοφωνική εκπομπή «πρώτοι στη μπάλα» στον «Δυτικά 9,61». Εξηγούσε δε και το λόγο αυτής της αισιοδοξίας, στο γεγονός ότι τα μπαράζ δεν έχουν τον περιορισμό των μικρών σε ηλικία παικτών, ενώ η ομάδα του διαθέτει πολύ καλούς έμπειρους, αλλά πολύ μέτριους νεαρούς.

– Ο Παρατηρητής διαιτησίας στο ημίχρονο πήγε στα Δημοσιογραφικά και ήθελε να δει τη φάση που καταλογίστηκε οφσάιντ σε τετ α τετ της Άρτας. Ίσως όμως να ήθελε απλά να επηρεάσει τους δημοσιογράφους για το δίκιο του επόπτη. Κάτι τέτοιο φάνηκε…

– Στο γήπεδο βρέθηκαν δύο Αιτωλοακαρνάνες προπονητές και φίλοι του Δημήτρη Θεοδοσίου, ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Θόδωρος Λαυράνος. Ο Ξανθόπουλος είχε μία πολύ σύντομη θητεία στον πάγκο της Αναγέννησης, ενώ ο Λαυράνος έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής πριν λίγα χρόνια.

–  Πάνω από 100 φίλοι του Ομήρου συνόδεψαν την ομάδα τους. περίπου 50 με λεωφορείο και οι υπόλοιποι με τα αυτοκίνητά τους. Ο πρόεδρος Ηλίας Μαυράκης δεν ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά έφτασε σχεδόν ταυτόχρονα συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτη Παπαχρήστο.

– Με το τέλος του αγώνα υπήρξαν εντάσεις μεταξύ παικτών, με πρωταγωνιστές του Ομήρου τους Λαγό και Κούσουλα, ο οποίος είδε την κόκκινη του διαιτητή που δεν είχε πάει ακόμα στα αποδυτήρια.

– Ο αγώνας Αναγέννηση – Όμηρος θα μεταδοθεί ολόκληρος στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου από τον ART TV.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr