ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠαρακολουθήστε ζωντανά τον Ακάθιστο Ύμνο από την Αγ.Παρασκευή Αγρινίου

Παρακολουθήστε ζωντανά τον Ακάθιστο Ύμνο από την Αγ.Παρασκευή Αγρινίου

Παρακολουθήστε ζωντανά τον Ακάθιστο Ύμνο από την Αγ.Παρασκευή Αγρινίου

Παρακολουθήστε σε ζωντανή ροή από τον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αγρινίου την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου | 16/4/2021. Για να μεταβείτε στη ζωντανή μετάδοση αρκεί να κάνετε κλικ εδώ.

Επισημαίνεται ότι από τον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Αγρινίου θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του ναού στο YouTube Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου αρκετές από τις ιερές ακολουθίες της Μ. Τεσσαρακοστής. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν νοερά όλοι οι πιστοί οι οποίοι εξαιτίας της ιδιάζουσας περίπτωσης που βιώνουμε αυτό το διάστημα δε μπορούν να παραβρεθούν σωματικά στον ναό.

Προκειμένου όμως κάποιος να μπορεί να λαμβάνει αυτόματα ειδοποιήσεις πριν από την έναρξη των ιερών ακολουθιών χρειάζεται να ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες:

(α) Στην σελίδα του καναλιού Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου στο YouTube επιλέγουμε «ΕΓΓΡΑΦΗ» (βρίσκεται πάνω δεξιά).
(β) Μετά την εγγραφή μας επιλέγουμε το καμπανάκι των ειδοποιήσεων (εντοπίζεται δεξιά από την «ΕΓΓΡΑΦΗ») και από τις τρεις επιλογές που υπάρχουν επιλέγουμε «Όλες».
Με αυτόν τον τρόπο μας έρχεται μήνυμα με τον σύνδεσμο κάθε νέας μετάδοσης.

Στο επετειακό πρόγραμμα της 19ης Απριλίου επιλέχθηκε και το ντοκιμαντέρ της “Διεξόδου”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr