Παραδοσιακά γιόρταστηκαν τα κούλουμα στην Αμφιλοχία

Το κέφι και η χαρά έδιναν το «παρών» σε κάθε γωνιά, με χιλιάδες επισκέπτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις

amfilochia_city

Στο Δήμο Αμφιλοχίας η Καθαρά Δευτέρα φέτος ήταν μια γιορτή γεμάτη χαρά, μουσική και παράδοση για χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες! 

Με το πέταγμα του χαρταετού να συνοδεύεται από δωρεάν λαγάνες και σαρακοστιανά εδέσματα, η ατμόσφαιρα γέμισε ενθουσιασμό.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με τους διοργανωτές να διανέμουν δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. Η μουσική από παραδοσιακές ορχήστρες και DJs δημιούργησε ευχάριστη και χορευτική ατμόσφαιρα.

Το κέφι και η χαρά έδιναν το «παρών» σε κάθε γωνιά, με χιλιάδες επισκέπτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου και των τοπικών κοινοτήτων.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής, δημιουργώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που απέσπασε τον ενθουσιασμό του κοινού.

Δείτε video:

Η πόλη της Αμφιλοχίας γέμισε από ζωντανή δράση και στα καταστήματα εστίασης δεν περίσσευε καρέκλα. Η Μπούκα και Μενίδι, δύο από τις πιο γνωστές περιοχές του Δήμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι διοργανωτές και οι φορείς που συνέβαλαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων εξέφρασαν τη χαρά τους για τη μαζική συμμετοχή και τη θετική ανταπόκριση του κοινού. Οι εκδηλώσεις για τα  κούλουμα αποτέλεσαν μια ευκαιρία για την ενίσχυση της περιοχής και τη διατήρηση των παραδόσεων.

Η φετινή Καθαρά Δευτέρα στον Δήμο Αμφιλοχίας αποτέλεσε ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η παράδοση, η μουσική και ο πολιτισμός μπορούν να ενώσουν ανθρώπους και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές χαράς και ευχαρίστησης.

 Πηγή: e-maistros.gr