ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΠατήρ Ηλίας: Σάρωσε ο παπάς στη Νάξο που ράπαρε στο Διθέσιο της Πρωτοψάλτη

Πατήρ Ηλίας: Σάρωσε ο παπάς στη Νάξο που ράπαρε στο Διθέσιο της Πρωτοψάλτη

Πατήρ Ηλίας: Σάρωσε ο παπάς στη Νάξο που ράπαρε στο Διθέσιο της Πρωτοψάλτη

Δείτε βίντεο με παπά στη Νάξο αν ραπάρει στο Διθέσιο της Πρωτοψάλτη. Ενθουσιασμός στο κοινό.

Μια βραδιά που θα θυμούνται καιρό έζησαν οι παρευρισκόμενοι σε συναυλία με παπάδες στη Νάξο, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας της Νάξου έγινε ένας ιερέας, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και «κέρδισε» το πλήθος με τον τρόπο που ράπαρε σε ένα τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxostimes, στην εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών, ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός ιερέας που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου.

Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο, καθώς και άλλα δύο από τον Απόλλωνα.

Ο δραστήριος παπάς ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ, ενώ πραγματοποίησε και μια ραπ παρέμβαση στο «Διθέσιο», μέσω του οποίου καλούσε τον κόσμο στον Απόλλωνα της Νάξου.

Ο άλλος ιερέας που συμμετείχε στη συναυλία διασκέδασε τους πάντες με τη λύρα και τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε.

Οι κάτοικοι του Απόλλωνα εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο, ο οποίος έδωσε την άδεια στους δύο ιερείς να συμμετάσχουν στη συναυλία

Η συναυλία στην Κορωνίδα της Νάξου, όπου συμμετείχαν και ιερείς

onenews.gr

Αγρίνιο: Συνελήφθη νεαρός, βρέθηκε στην κατοχή του πιστόλι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ