ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΘανάσης Παπαθανάσης: “Η Αιτωλοακαρνανία έστειλε ισχυρό μήνυμα πρωτιάς” – Δυναμική συγκέντρωση στο Αγρίνιο (εικόνες)

Θανάσης Παπαθανάσης: “Η Αιτωλοακαρνανία έστειλε ισχυρό μήνυμα πρωτιάς” – Δυναμική συγκέντρωση στο Αγρίνιο (εικόνες)

Θανάσης Παπαθανάσης: “Η Αιτωλοακαρνανία έστειλε ισχυρό μήνυμα πρωτιάς” – Δυναμική συγκέντρωση στο Αγρίνιο (εικόνες)

Στην γεμάτη πλατεία Δημάδη από ενθουσιώδεις υποστηρικτές του ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Θανάσης Παπαθανάσης πραγματοποίησε απόψε την προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο

Ο Ναυπάκτιος πολιτικός, που συνεχώς κερδίζει τις εντυπώσεις και έδαφος στην προεκλογική «κούρσα», ικανοποίησε για ακόμη μια φορά τους ψηφοφόρους του, δεδομένου ότι και το αποψινό του κάλεσμα χαρακτηρίστηκε ως πολυπληθές, όπως και τόσα άλλα καλέσματα που έχει κάνει σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης ζήτησε ψήφο για τη ΝΔ λόγω της αξιοπιστίας της και για τον ίδιο για την πρόθεσή του να ανεβάσει την Αιτωλοακαρνανία ψηλότερα.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την νίκη της ΝΔ στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, ενώ μιλώντας για την υποψηφιότητά του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη θητεία του στην Αυτοδιοίκηση επί 21 έτη και την εμπειρία που έχει αποκτήσει για τα προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας, γι’ αυτό, όπως είπε, φιλοδοξεί η δική του υποψηφιότητα να είναι «μια διαφορετική υποψηφιότητα που να είναι καθημερινά δίπλα στους πολίτες».

Ο Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε θιασώτης της πολιτικής που φέρνει αποτελέσματα, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι γνωρίζουν πως πρόσθεσα ένα λιθαράκι στη Ναύπακτο και αυτό θέλω να κάνω τώρα και για την Αιτωλοακαρνανία».

«Με όλα αυτά που συνέβησαν αυτά τα χρόνια, αν λέγαμε νωρίτερα ότι θα υλοποιούνταν το 95% του προγράμματος της ΝΔ δεν θα μας πίστευε κανείς. Η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη «ανέβασε» την Ελλάδα και η χώρα απέκτησε ασφάλεια και αδιαπραγμάτευτα σύνορα. Ο πολίτης θέλει να συνεχιστεί αυτή η σταθερότητα και η αναβάθμιση του κύρους της χώρας» είπε ο Θ. Παπαθανάσης και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έμεινε πιστή στο πρόγραμμά της για μείωση των φόρων και στήριξη της κοινωνίας, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50%, η μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και η μεταρρυθμιστική προσπάθεια με την ψηφιοποίηση του Δημόσιου τομέα.

Αναφέρθηκε αναλυτικά σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και της αυτοδιοίκησης, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να ανέβει ψηλά στον εναλλακτικό τουρισμό σε όλη τη χώρα.

Αγρίνιο – Μεσάριστα: Σε κλίμα συγκίνησης η εξόδιος ακολουθία του Επισκόπου Αρίστης κυρού Βασιλείου (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ