ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑ. Παπαρήγα: «Ισχυρή αντιπολίτευση είναι μόνο μία κομουνιστική αντιπολίτευση»

Α. Παπαρήγα: «Ισχυρή αντιπολίτευση είναι μόνο μία κομουνιστική αντιπολίτευση»

Α. Παπαρήγα: «Ισχυρή αντιπολίτευση είναι μόνο μία κομουνιστική αντιπολίτευση»

Α. Παπαρήγα: «Ισχυρή αντιπολίτευση είναι μόνο μία κομουνιστική αντιπολίτευση»

Λίγο μετά τις 12:30 σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η ομιλία της επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, Αλέκας Παπαρήγα, στο δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο.

Στο βήμα κάλεσε την κ. Παπαρήγα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Νίκος Μωραΐτης, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές με το ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, συμπεριλαμβανομένων και των δύο δημοτικών συμβούλων του δήμου Αγρινίου, Τιμόθεο Παπανικολάου και Δημήτρη Δήμα.

Η κ. Παπαρήγα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολιτικές ανακατατάξεις από τις βουλευτικές εκλογές του 2009 και του 2012 μέχρι τις ευρωβουλευτικές εκλογές του 2014. Την ουσιαστική αλλαγή στο συσχετισμό δυνάμεων που δεν υπήρξε, αφού απώλειες σημείωσε και το ΚΚΕ, ενώ κάλεσε τον ελληνικό λαό την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου να του δώσει δύναμη με την ψήφο του. «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα την επόμενη μέρα των εκλογών, είναι ισχυρή αντιπολίτευση. Και ισχυρή αντιπολίτευση είναι μόνο μία κομουνιστική αντιπολίτευση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα χθες από το Αγρίνιο, όπως και σε όσα είπε σχετικά με το πρόγραμμά του για την Αιτωλοακαρνανία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί η «ατάκα» της κ. Παπαρήγα, σχετικά με την εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα για τη μη ιδιωτικοποίηση των τριών μεγάλων φραγμάτων της Αιτωλοακαρνανίας. Την χαρακτήρισε «κοροϊδία», αφού όπως είπε, δεν μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν άλλα και άλλα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, πόσο μάλλον τα φράγματα της Αιτωλοακαρνανίας.

Περισσότερα από την ομιλία της κ. Παπαρήγα στο Αγρίνιο, στην επόμενη έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Συνείδηση».

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ