Παπανώτας για Μαγγίρα: “Δεν θέλω να μου μιλάτε για αυτήν την κυρία”

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα, για τον Λάμπρο Κωνστντάρα και την Μπέττυ Μαγγίρα. «Θα μου άρεσε…

papanotas1603

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα, για τον Λάμπρο Κωνστντάρα και την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Θα μου άρεσε να παρουσιάσω το ”Deal”. Θα σκεφτόμουν κι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, γιατί μου αρέσουν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον τελευταίο καιρό έχω στοχοποιηθεί στα Μέσα, αλλά και στα social media, μου την ”έχουν πέσει” όλα τα τρολ. Προσπαθούν να με κακολογήσουν και να γράψουν ψέματα για’ μένα επειδή κυκλοφορεί η φήμη ότι θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Καταλαβαίνω γιατί με κακολογούν, στην Ελλάδα ζούμε και ο φθόνος είναι εθνικό μας σπορ. Σε όσους έχουν μια αρνητική άποψη για εμένα τους λέω να σκεφτούν για εμένα τα χειρότερα. Θα πέσουν πάρα πολύ κοντά».

Αναφορικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σημείωσε: «Νόμιζα ότι είναι ένας καλός δημοσιογράφος, τελικά δεν είναι όσο ενημερωμένος νόμιζα. Είπε ότι δεν έχει δουλειά στο ευρωκοινοβούλιο ένας κτηνίατρος, όπως εγώ. Αυτό δείχνει απέραντη ασχετοσύνη. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να ξέρει ότι ο μόνος τομέας στον οποίο η Ευρώπη είναι ενωμένη είναι η αγροτική πολιτική».

«Δεν θέλω να μου μιλάτε για αυτήν την κυρία. Έχει τελειώσει το θέμα και έχω τοποθετηθεί στην Φαίη Σκορδά» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την πιθανή τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά σχολίασε: «Εύχομαι να επιστρέψει. Πήρε το αυτί μου ότι στον ΣΚΑΪ του είχαν σπάσει τα νεύρα», ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε «απορώ πώς με δύο εκπομπές ήδη και το ραδιόφωνο, θα πάρει μία κάμερα και θα βγαίνει και στους δρόμους, μην πάθει υπερκόπωση».

Πηγή: zappit.gr