Παπαναστασίου: Τα "καραγκιοζιλίκια" της απλής αναλογικής

...Με επαινετικά λόγια για την πρόεδρο της Κοινότητας μίλησαν και ο Δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου, αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Π. Καψάλης.

ekloges-kalpi3

Αλλαγή είχαμε στο συμβούλιο της Κοινότητας Αγρινίου με τον Αντώνη Τζογάνη να εκλέγεται μετά από κλήρωση τελικά και να αντικαθιστά την μέχρι πρότινος πρόεδρο Φωτεινή Βλάχου.

Η κ. Βλάχου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ευχαρίστησε το Σώμα για τη συνεργασία, ενώ με επαινετικά λόγια για την πρόεδρο της Κοινότητας μίλησαν και ο Δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου, αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Π. Καψάλης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου άδραξε την ευκαιρία να κάνει ένα σχόλιο για το εκλογικό σύστημα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών. «Αυτή η παράταξη πήρε 47% στις εκλογές, το θεωρείτε δίκαιο, ηθικό και έντιμο;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε απαντώντας στη ρητορική ερώτησή του: «αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».

Ο Π. Καψάλης από την πλευρά του κάλεσε το Δήμαρχο να αναζητήσει τα "καραγκιοζιλίκια" στην παρούσα κυβέρνηση, που αλλοίωσε την απλή αναλογική με τις ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου που εν τέλει κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ.

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Ο Τσιόδρας, η Λινού και τα σενάρια που ακούγαμε…