ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓ. Παπαναστασίου: Δημιουργική χρονιά ευχήθηκε στους μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία

Γ. Παπαναστασίου: Δημιουργική χρονιά ευχήθηκε στους μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία

Γ. Παπαναστασίου: Δημιουργική χρονιά ευχήθηκε στους μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία

“Πρώτο κουδούνι” σήμερα για χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα. Στο Αγρίνιο ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου βρέθηκε σε σχολικά συγκροτήματα για να παρακολουθήσει τον καθιερωμένο αγιασμό και και να ευχηθεί στα παιδιά. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους μαθητές της Θεσσαλίας που δεν κατόρθωσαν να βρεθούν στα σχολεία τους.

Συγκεκριμένα, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου  και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο 2ο Δημοτικό, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε καλή χρονιά  στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

«Εύχομαι να έχετε μια δημιουργική και ευλογημένη χρονιά. Με υγεία, θέληση και πείσμα να κατακτήσετε τη γνώση και τους στόχους σας. Με τη σκέψη σε όλα τα παιδιά στη Θεσσαλία που δεν μπορούν να βρεθούν σήμερα στα σχολεία τους, εύχομαι να έχετε δύναμη και τη στήριξη που χρειάζεστε στη νέα χρονιά που ξεκινά. Καλή αρχή σε όλες τι μαθήτριες και τους μαθητές», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Δείτε εικόνες: 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ