ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΠαπαδόπουλος σε Λύρο: «Δεν χωρούσα στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας;»

Παπαδόπουλος σε Λύρο: «Δεν χωρούσα στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας;»

Παπαδόπουλος σε Λύρο: «Δεν χωρούσα στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας;»

Με έκπληξη ενημερώθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ ότι ο κ. Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος, συνοδευόμενος από την Ιατρό και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Τσώλο συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ Β. Κικίλια και τον Υφυπουργό κ. Β. Κοντοζαμάνη με ατζέντα συζήτησης το παλαιό Νοσοκομείο και την στελέχωση της Ν.Μ. “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” ,την ίδια ημέρα που κι εγώ ήμουν στην Αθήνα σε συνάντηση εργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με όλους τους Διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας.

Τα ερωτήματα πέραν των όποιων καλών προθέσεων είναι:

α) Τι ακριβώς παραδώσατε στον Υπουργό Υγείας από τον φάκελο του παλιού  Νοσοκομείου που υπάρχει  στην Νοσηλευτική Μονάδα μας, τη στιγμή κατά την οποία  μετά την αποχώρηση του πρώην Γ.Γ του Δήμου κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου δεν  έχουν παραλάβει τίποτα από το Νοσοκομείο μας ??

β) Τι ακριβώς πρόταση κάνατε για την στελέχωση της Ν.Μ Μεσολογγίου “ΧΑΤΖΗΚΏΣΤΑ” εν αγνοία της Διοίκησης  ??

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας γιατί καλές είναι οι προθέσεις και το επικοινωνιακό φαίνεσθαι, αλλά το αποτέλεσμα αναζητείται.

Υ.Γ Πέραν των όποιων ενδοιασμών υπάρχουν, σχετικά με την θεσμική σας νομιμοποίηση αναφορικά με την στελέχωση του Νοσοκομείου, αναμένουμε να μας ενημερώσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα αποτελέσματα των επαφών σας.

Συντήρηση επαρχιακών οδών της Αιτωλοακαρνανίας, με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr