ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΠ. Παπαδόπουλος για ΧΥΤΑ Μεσολογγίου: “Λείπουν 600.000 ευρώ – Προς τι οι πανηγυρισμοί;”

Π. Παπαδόπουλος για ΧΥΤΑ Μεσολογγίου: “Λείπουν 600.000 ευρώ – Προς τι οι πανηγυρισμοί;”

Π. Παπαδόπουλος για ΧΥΤΑ Μεσολογγίου: “Λείπουν 600.000 ευρώ – Προς τι οι πανηγυρισμοί;”

Στη χρηματοδότηση του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου με  600.000 ευρώ  την ώρα που απαιτούνται τα διπλάσια χρήματα για την αποκατάστασή του,  αναφέρεται ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Παπαδόπουλος (“Συμμαχία για το μέλλον”) ασκώντας ξανά κριτική στη Δημοτική αρχή.

Τι αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος στο κείμενο που δημοσιοποίησε στον Τύπο:

“Σταχυολογώντας τη σχετική ανακοίνωση – δήλωση – μέσω του Γραφείου Τύπου – του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, “ανασύρουμε” τα παρακάτω:
…Ανακούφιση… Ευχαριστίες στον Υπουργό κ. Πέτσα… Εργαστήκαμε νυχθημερόν… παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές… και ότι αποτελεί υλοποίηση προσωπικής δέσμευσής μου ενώπιον σας…

Επειδή ορισμένες φορές οι λέξεις και το περιεχόμενό τους έχουν απωλέσει κάθε σημασία.

Επειδή σήμερα, τέλος Αυγούστου του 2022 τελειώνουν και οι τελευταίοι τόνοι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που ο ΦΟΔΣΑ Ακτίου – Βόνιτσας θα δεχθεί και τα σκουπίδια θα βγουν και πάλι στους δρόμους, με τη δημόσια υγεία να απειλείται και πάλι.

Επειδή η καθυστέρησή σας δεν έχει πλέον… χρονομέτρηση, καθώς η όποια διαδικασία δημοπράτησης απαιτεί χρόνο ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ:

Προς τι οι πανηγυρισμοί για έκτακτη χρηματοδότηση αποκατάστασης του ΧΥΤΑ της τάξης των 600.000 ευρώ, την στιγμή κατά την οποία το τεχνικό δελτίο που συντάξατε για πλήρη αποκατάσταση απαιτεί 1.200.000 ευρώ;

Και συναφές ερώτημα: Πού θα βρείτε τα υπόλοιπα χρήματα ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η αποκατάσταση; Θα αρχίσετε το κόψε – ράψε; Σας επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι απαιτείται άμεσα να διαθέσετε
από τα αποθεματικά του Δήμου τα υπόλοιπα χρήματα, ώστε να τελειώνουμε με αυτόν τον εφιάλτη! Χρήματα υπάρχουν και η όποια κωλυσιεργία θα σας βαραίνει αποκλειστικά. Δεν πάει άλλο αυτό το γαϊτανάκι, να κρατάτε “καβάντζα” για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές…”.

Αιτωλοακαρνανία: Kατάληψη του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας αύριο 1η Σεπτεμβρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ