ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε Παπαδόπουλο η Χρ. Σταρακά

Με Παπαδόπουλο η Χρ. Σταρακά

Με Παπαδόπουλο η Χρ. Σταρακά

Η κίνηση του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου να προχωρήσει στην κατάρτιση ψηφοδελτίου για τις προσεχείς εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δημάρχων Δυτικής Ελλάδας, έχει ήδη βρει μεγάλη ανταπόκριση κυρίως μεταξύ των συναδέλφων του στην Αχαΐα και την Ηλεία. Στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερη διείσδυση στις τάξεις των αυτοδιοικητικών. Προφανώς λόγω του ό,τι οι περισσότεροι δήμοι βρίσκονται στα χέρια προερχόμενων από τη ΝΔ στελεχών και ίσως λόγω της υποψηφιότητας του Σπύρου Κωνσταντάρα.

Πάντως για τον τέως βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ το ρεπορτάζ καταγράφει μία σημαντική μεν, αλλά αναμενόμενη όμως στήριξη από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά. Από τη στιγμή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα υπάρξει αξιόλογο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΠΕΔ που να απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η Χριστίνα Σταρακά δεν θα μπει σε κανενός είδους πειρασμό… της ευρύτερης κεντροαριστεράς…

Εξάλλου ο σημερινός δήμαρχος Καλαβρύτων στο πρόσφατο παρελθόν κάθισε για ένα διάστημα στην καρέκλα του διευθυντή της ΑΜΦΙΓΑΛ, μιας ομολογουμένως σημαντικής επένδυσης, που και η ίδια είχε στηρίξει για να πάρει σάρκα και οστά.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Fast – track οι εκλογές στην ΠΕΔ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr