ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΠ. Παπαδόπουλος: Οριστικά εκτός Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος Ελληνικά – Φραγκουλαίικα

Π. Παπαδόπουλος: Οριστικά εκτός Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος Ελληνικά – Φραγκουλαίικα

Π. Παπαδόπουλος: Οριστικά εκτός Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος Ελληνικά – Φραγκουλαίικα

Στις 27-9-2022 (ΑΔΑ: 64ΘΠ4653ΠΓ-ΠΚ5) δημοσιεύθηκε ο επικαιροποιημένος πίνακας αποτελεσμάτων της δράσης 4.3.4 «Βελτίωση πρόσβασης σε αγροτική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Π.Α.Α. 2014-2020. Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρόταση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για την αγροτική οδοποιία Ελληνικά – Φραγκουλαίικα, απορρίφθηκε οριστικά!

Είναι ενδεικτικό ότι παρά τα όσα ο κ. Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο υποστήριξε, ότι θα αποσταλούν στο αρμόδιο Υπουργείο τα απαιτούμενα βελτιωτικά δικαιολογητικά, προκειμένου το έργο να πάρει οριστική έγκριση, η βαθμολογία παρέμεινε η ίδια και συγκεκριμένα έλαβε μοριοδότηση 45, από τις χειρότερες όλων των προτάσεων που υποβλήθηκαν. Για την ιστορία του πράγματος αναφέρουμε ότι υποβλήθηκαν 294 παραδεκτές και μη παραδεκτές αιτήσεις και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, κατετάγη στην 255η θέση.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Γιορτάζει το εξωκλήσι των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Παραβόλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ