ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΠαπαδάτες: Καθαρίστηκε το παραδοσιακό πηγάδι στην περιοχή «Αννίνου» (εικόνες)

Παπαδάτες: Καθαρίστηκε το παραδοσιακό πηγάδι στην περιοχή «Αννίνου» (εικόνες)

Παπαδάτες: Καθαρίστηκε το παραδοσιακό πηγάδι στην περιοχή «Αννίνου» (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε ο επιμελής καθαρισμός ρου παραδοσιακού πηγαδιού στην περιοχή «Αννίνου» της κοινότητας των Παπαδάτων, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55 – 67 του ΟΑΕΔ και ειδικότερα το συνεργείο Φυτειών.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων

Αυτή την φορά στις Παπαδάτες προχώρησε στον επιμελή καθαρισμό παραδοσιακού πηγαδιού στην περιοχή «Αννίνου». Για όσους το αγνοούν, στη περιοχή Παπαδάτου και Φυτειών Ξηρομέρου, υπάρχουν πολλά παλιά πηγάδια.

Αυτά χρησιμοποιούνταν πριν ιδρυθεί ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Κοινοτήτων Ξηρομέρου (Σ.Υ.Κ.Ξ) το 1954, τόσο για νερό ανθρώπινης κατανάλωσης όσο και για το πότισμα των των ζώων.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.

Πύργος: Αυτοκτόνησε 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ