Παπαχαραλάμπους: “Μου έλεγε στη σχολή… γιατί έρχεσαι εδώ και δεν πας να γίνεις μοντέλο;”

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το πρωινό της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε…

papaharalabous22

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το πρωινό της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη διαχείριση που έκανε στην μεγάλη αναγνωρισιμότητα με τους «Ψίθυρους καρδιάς» και τις συμπεριφορές που άρχισε να δέχεται, λόγω ομορφιάς, από όταν βρισκόταν ακόμα στη δραματική σχολή.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε πως «ήταν πολύ περίεργη και άγρια η μεγάλη αναγνωρισιμότητα για τότε. Και όχι μόνο αυτό. Πρόσφατα συζητούσα για το πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Τότε το να κάνεις τηλεόραση ήταν οριακά κατάπτυστο για τον χώρο τον δικό μας. Έχει σημασία αυτό. Ήταν δηλαδή ότι ήσουν λίγο… του πεταματού. Και στη σχολή δεν μας έλεγαν «πηγαίνετε, κάνετε τηλεόραση» αλλά μόνο θέατρο».

«Το να κάνεις καθημερινό σίριαλ τότε, όσοι ηθοποιοί συμμετείχαν σε καθημερινό, ήταν ευτελές ενώ τώρα είναι ζητούμενο για τη νέα γενιά ηθοποιών. Έχει αλλάξει αυτό. Εμένα η αναγνωρισιμότητα με είχε κάνει τότε να κρυφτώ και αυτό βέβαια είχε κόστος. Δεν ξέρω αν έχασα δουλειές, αλλά έχασα χρόνο. Δεν χάρηκα την επιτυχία».

«Κρύφτηκα για πολύ περισσότερο καιρό από όσο έπρεπε. Έπρεπε να κρυφτώ για λίγο, να μαζευτώ, αλλά το κράτησα λίγο παραπάνω. Αυτό είχε να κάνει με μένα, ότι δηλαδή άργησα πολύ να πω «α τώρα το περάσαμε και προχωράμε». Δεν ήταν ακριβώς φοβία, ήταν ρεαλισμός. Δηλαδή όταν μπαίνεις στη σχολή και υπάρχει καθηγητής που σου λέει «γιατί έρχεστε εδώ δεσποινίς και δεν πάτε να γίνετε μοντέλο;», δεν είναι φοβία. Είναι ένα ρεαλιστικό πράγμα» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Το να είσαι ευειδής πάντα είχε στίγμα και μια ταμπέλα. Και το κάθε πράγμα έχει μια ταμπέλα, είμαστε ρατσιστές με όλα τα χαρακτηριστικά».

Πηγή: zappit.gr