ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠαντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα – Δείτε βίντεο

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα – Δείτε βίντεο

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα – Δείτε βίντεο

Σε στενό οικογενειακό κύκλο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (3/2) ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγο καιρό το πρώτο του παιδί, ενώ ο Πύρρος Δήμας έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα social media με εικόνες που κοινοποίησαν φίλοι του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα:

Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά

«Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου» είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

«Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις… Από τη πρώτη στιγμή, από τη πρώτη ματιά».

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ