ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠάντως το θέαμα στο Euro είναι πολύ καλύτερο

Πάντως το θέαμα στο Euro είναι πολύ καλύτερο

Πάντως το θέαμα στο Euro είναι πολύ καλύτερο

Η απίστευτη κόντρα Μητσοτάκη- Τσίπρα για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και το πτυχίο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Μια από τα ίδια η Βουλή με την κόντρα των πολιτικών αρχηγών για τα εργασιακό νομοσχέδιο να αλλάζει… γήπεδο… και να πηγαίνει στα οικονομικά των κομμάτων και την προσωπική ικανότητα των πολιτικών. Θλιβερό θέαμα… Ευτυχώς που αυτή την εποχή υπάρχει το Euro και μια πολύ δεαλιστική επιλογή για να αλλάξει κανείς το κανάλι της Βουλής στην τηλεόρασή του.

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα και στην φαρμακερή του ατάκα στην συνέντευξή του στο Star, ότι δηλαδή δεν θα τον εμπιστευόταν ούτε για διαχειριστή της πολυκατοικίας, με αφορμή τη διαχείριση των δανείων της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας στην αναφορά αυτή, ο πρωθυπουργός την χαρακτήρισε απρέπεια και απάντησε ότι δεν θα μπορούσε σίγουρα να είναι διαχειριστής σε πολυκατοικία, που θα είχε χτίσει ο Αλέξης Τσίπρας ως πολιτικός μηχανικός. Αμφισβητώντας έτσι εμμέσως τις σπουδές και το πτυχίο του Αλέξη Τσίπρα.

Τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας

“Δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη σε χλωρό κλαρί μέσα και έξω από τη Βουλή” υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Star, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερη Δημοκρατία και Δικαιοσύνη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα χρέη της Νέας Δημοκρατίας που διαρκώς αυξάνονται, λέγοντας με νόημα ότι με τέτοια χρέη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

“Θα απαντήσω σε μια μεγάλη απρέπεια”, είπε ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του στη Βουλή. “Είπατε ότι δεν κάνω ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας και συμφωνώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι διαχειριστής πολυκατοικίας, αν την είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός”.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΑΣΕΠ: 115 προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών – Ποιες ειδικότητες ζητούνται, μέχρι πότε οι αιτήσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr