ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Πάνος Σόμπολος στο Αγρίνιο

Ο Πάνος Σόμπολος στο Αγρίνιο

Απόψε στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, στην οδό Πάνου Σούλου 11

Ο Πάνος Σόμπολος στο Αγρίνιο

Παρουσιάζει το βιβλίο του «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως τα έζησα»

 

Συνέντευξη στον Δυτικά FM 96.1 παραχώρησε χθες το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την πόλη μας. Αφορμή της επίσκεψης του Αιτωλοακαρνάνα δημοσιογράφου στο Αγρίνιο είναι η παρουσίαση του βιβλίου του «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως τα έζησα», η οποία θα λάβει χώρα απόψε στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, στην οδό Πάνου Σούλου 11. Μιλώντας στην Εκπομπή Χωρίς Τίτλο, ο δημοσιογράφος που σημάδεψε επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες το αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα, μίλησε για το βιβλίο του, αφιερωμένο στους νέους του επαγγέλματος, αλλά και την πρωτοβουλία του για την ίδρυση Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

34 διαφορετικά εγκλήματα καταγράφονται στις σχεδόν 500 σελίδες του βιβλίου και, όπως τόνισε ο ίδιος ο κ. Σόμπολος, πρόκειται για εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και  τα «μελέτησε» ο ίδιος από κοντά στα περίφημα ρεπορτάζ του. Από δολοφονίες «άνευ αιτίας και αφορμής» έως πολλαπλά φονικά, από φονικά για «προσωπικές» ή «κτηματικές» διαφορές έως «συμβόλαια θανάτου», όλα περιγράφονται στις σελίδες του βιβλίου που φιλοδοξεί να αποτελέσει κάτι περισσότερο από ένα αστυνομικό ανάγνωσμα αλλά ένα «εργαλείο» στα χέρια φοιτητών, δημοσιογράφων, αστυνομικών και εγκληματολόγων.

Στην αποψινή παρουσίαση, πέρα από τον κ. Σόμπολο, ομιλητές θα είναι ο Στέφανος Αναγνώστου, Δημοσιογράφος και Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος, τέως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Κωστής Τσιακανίκας, Δημοσιογράφος και Διευθυντής Ειδήσεων του Star Channel. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημοσιογράφος και Λογοτέχνης Κωστής Τσιάκαλος.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr