ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔιαφοραΠάνος Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου» (ηχητικό)

Πάνος Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου» (ηχητικό)

Πάνος Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου» (ηχητικό)

Δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό κάποιων στο Μεσολόγγι για την απόφαση για κλείσιμο του Γραφείου και του Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Ο πρώην Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας και διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», σύμφωνα με όσα δήλωσε στον “Δυτικά FM” και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Λαοπόδη, αντιθέτως, φαίνεται να προβλέπει ότι δεν θα περπατήσει ο φερόμενος ως σχεδιασμός από το Υπουργείο.

«Δεν θα εφαρμοστεί και δεν πρέπει να εφαρμοστεί μια τέτοια απόφαση διότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει σε βάρος του ενός από τα δύο κέντρα που έχει η Αιτωλοακαρνανία και να υποστούν τεράστια ταλαιπωρία άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες και χρόνια προβλήματα. Ενίσχυση του συστήματος Υγείας γίνεται με προσωπικό, με φαρμακοποιούς και με διοικητικούς που θα εξυπηρετούν τους πολίτες και δεν είναι η λύση να το ρίξουμε στο ότι υπάρχουν για ένα κομμάτι του πληθυσμού ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Νομίζω ότι δεν ρώτησαν καν τον Δήμο Αγρινίου αν θα μπορούσε να συνεισφέρει αν το θέμα ήταν η στέγαση και ένα ενοίκιο πράγμα που δείχνει κακό σχεδιασμό, που δεν ξέρω αν τελικά εξυπηρετεί κάποιους συγκεκριμένους», επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν κάποιοι θεωρούν ότι η συγκέντρωση υπηρεσιών είναι αναπτυξιακός σχεδιασμός για το Μεσολόγγι, τόνισε: «Είδα την ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου στο Μεσολόγγι και πρέπει να πω ότι δεν θεωρώ ανάπτυξη το να έρχονται άνθρωποι με προβλήματα στην πόλη για να ταλαιπωρηθούν. Αν θες να επενδύσεις στην Υγεία υπάρχουν τρόποι, όχι κόβοντας πρόσβαση και ποιότητα  ζωής σε κάποιον άλλο. Πρέπει να βγαίνουμε μπροστά για τα θέματα της περιοχής μας αλλά ο κόσμος και του Μεσολογγίου δεν πιστεύω ότι σκέπτεται έτσι. Είναι όροι του παρελθόντος όλοι αυτοί, δεν κερδίζουμε κάτι».

Σύμφωνα με τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Χατζηκώστα», η διάσπαση κι ο διαχωρισμός δεν βοηθούν κανένα. «Το Μεσολόγγι είναι ένα μεγάλο brand, η ανάπτυξή του θα έρθει από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Διατυμπανίζουμε ότι είμαστε ο Ομφαλός της Γης και όντως έχουμε όνομα και διαχρονική αξία. Αλλά πρέπει να δούμε εμείς τι θα κάνουμε με την Λιμνοθάλασσα, την αγροτική μας παραγωγή, τον Πολιτισμό μας και τόσα άλλα που διαθέτουμε», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλο στον “Δυτικά Fm 92,8”: 

O δήμαρχος Θέρμου για το θάνατο του Κ. Φίλου: “Φτωχότερος ο δικηγορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ