ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠάνω από 10 για ενδεκάδα

Πάνω από 10 για ενδεκάδα

Όσο περνούν οι μέρες τόσο οι άνθρωποι του Παναιτωλικού πιέζονται από το χρόνο να κάνουν επιτυχημένες κινήσεις. Απ’ αυτά που διαρρέουν βγαίνει το συμπέρασμα πως έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνίες, όμως κάποιες από αυτές χαλασαν την τελευταία στιγμή και τους αιφνιδίασαν.

Χαρακτηριστικό πως μέχρι τα μέσα Ιουνίου περίμεναν να έχουν τελειώσει άλλες πέντε περιπτώσεις, εκτός του Ράφαελ και του Άλβες. Και το δεδομένο είναι πως στοχεύουν σε περισσότερους από δέκα ποδοσφαιριστές και από αυτούς περίπου εννέα ενδεκαδάτους.
Κατ΄αρχήν χρειάζονται ακόμα τουλάχιστον δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας αμυντικός για αριστερά και ένας για δεξιά. Δύο κεντρικοί χαφ, ένας μεσοεπιθετικός για δεξιά και ένας για αριστερά, καθώς και ένας φορ ακόμα. Επιπλέον απαιτείται ένας ακόμα τερματοφύλακας, παίκτης για εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο, και σίγουρο ένας ακόμα χαφ εκτός από τους προαναφερθέντες. Όπως αναφέραμε και χθες υπάρχουν μόνο 12 συμβόλαια, ίσως 10 στην πραγματικότητα, άρα 15 ακόμα παίκτες είναι ούτως ή άλλως αναγκαίοι για τη δημιουργια ενός οριακού ρόστερ 25 πακτών με τρεις από αυτούς τερματοφύλακες και κάποιους ελπιδοφόρους ανάμεσά τους, που ήδη υπάρχουν.
Πάντως εκ των έσω λέγεται πως σ’ αυτή τη φάση το βάρος δίνεται στην άμυνα και σε αμυντικογενείς γενικότερα παίκτες. Παράλληλα  η Διοίκηση θα περιμένει τις εισηγήσεις του Χάβου για τα πρώτα δείγματα κάποιων ποδοσφαιριστών,  κυρίως  από Πόι και Άλβες. Άλλωστε οι παίκτες της αμυντικής  γραμμής έχουν πιο χαμηλά κασέ, βρίσκονται πιο εύκολα στις αγορές και οι επόμενες ανακοινώσεις μεταγραφών – βάσει σχεδιασμού- αναμένεται να αφορούν τέτοιες θέσεις, ή και κεντρικού χαφ. Όσο για τους ποδοσφαιριστές  που θα προορίζονται για την επίθεση, οι άνθρωποι των κυανοκίτρινων θεωρούν πως η βιασύνη δεν είναι καλή τακτική.
Θα πρέπει επίσης να θεωρείται σίγουρο πως η πρώτη τη ομάδας δε θα είναι τόσο… πολυπληθής όσο η περσινή (φωτο),  που είχαν μείνει αρκετοί παίκτες της προηγούμενης σαιζόν.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr