ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠανευρυτανικός Σύλλογος: Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου

Πανευρυτανικός Σύλλογος: Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου

Πανευρυτανικός Σύλλογος: Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου  Βλασίου

Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε το Δ.Σ. του Πανευρυτανικού Συλλόγου, στα Γραφεία της Μητροπόλεως.

Η συζήτηση αναλώθηκε σε κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν  σήμερα την κοινωνία μας όπως  οι συνέπειες της πανδημίας  και του πολέμου στην Ουκρανία, η οικονομική κατάσταση και η ψυχική υγεία των συνανθρώπων μας εξαιτίας όλων αυτών των γεγονότων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λιούπρας Κων/νος , παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε   τον Σεβασμιότατο  για την υποδοχή ,τονίζοντας ότι η επίσκεψή μας αυτή αποτελεί για μας μεγάλη χαρά και τιμή. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην ιστορία και τους σκοπούς του Συλλόγου μας , υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί τον ιστορικότερο Σύλλογο  του Νομού μας και αντιπροσωπεύει εν δυνάμει 40.000 περίπου Ευρυτάνες.

Ο Σεβασμιότατος,με μειλίχιο ύφος, καθαρότητα σκέψης και πρακτικό λόγο, μας συμβούλεψε να πορευόμαστε με μέτρο, με οδηγό πάντα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και να μην ξεφεύγουμε από τους στόχους του Συλλόγου.

Η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση του Σεβασμιοτάτου , ότι θα παρακολουθεί την πορεία του Συλλόγου μας και όποτε δύναται θα παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις μας.

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας

ΛΙΟΥΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                          ΨΗΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Κ. Λύρος: Μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου ο Δήμος Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ