ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Τελειώνουν εκρεμμότητες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Τελειώνουν εκρεμμότητες

Η 16η Μαΐου θα είναι εκτός απροόπτου η τελευταία μερα προπονήσεων για τους παίκτες του Παναιτωλικού και λίγο πριν,  ή λίγο μετά, θα διευθετηθούν θέματα που αφορούν την επάνδρωση για την επόμενη σεζόν και στη παρούσα φάση μοιάζουν οριστικοποιημένα.

Η ανανέωση συνεργασίας με τους Κουτρουμάνο και Ράφαελ (φωτο) θεωρείται δεδομένη, ενώ η φυγή Καμαρά «οδηγεί» την ΠΑΕ να θέλει πλέον να κρατήσει τον Τζούνιορ ως έναν ακόμα αγαπημένο παίκτη της εξέδρας. Πάντως ο Βραζιλιάνος τηρεί μυστικότητα και απαντά πως δεν του έγινε πρόταση ακόμα.
Πρωτίστως βέβαια πρέπει να ξεκαθαρίσει το (μη αναμενόμενο) σήριαλ με τον Χάβο, με τον οποίο  ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος δεν ανανεώθηκε η συνεργασία. Από τον επίσημο Παναιτωλικό διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες συνηγορούν σ’ αυτή τη κατεύθυνση, με δεδομένο ότι δέχθηκε την μεγάλη  μείωση των αμοιβών του.
Στο θέμα της απόκτησης νέων παικτών στο προσκήνιο ήρθαν τα ονόματα των Σοϊλέδη και Σαρακατσάνου, για αριστέρα στην άμυνα και το κέντρο της αντίστοιχα. «Ψάχνοντας» τις περιπτώσεις αυτές το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού υπήρξε, αλλά δεν έχουν  προτεραιότητα. Απλά εξετάστηκαν και βρίσκονται στα υπόψιν, εκτός κι αν οι δύο παίκτες δεχθούν πολύ χαμηλα συμβόλαια.  Το όνομα του Κόρμπου συνεχίζει να «παίζει» χωρίς από τον Παναιτωλικό να αποφασίζουν ακόμα να προχωρήσουν.
Φιλικό των παλαιμάχων του Παναιτωλικού και του Αμβρακικού Λουτρού θα γίνει  την  Δευτέρα 19 Μαΐου στις  5 το απόγευμα στο γήπεδο του Λουτρού. Το φιλικό οργανώθηκε  στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων και ο Σύλλογος των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού καλεί όλα τα μέλη του να βρεθούν στο γήπεδο,  με  αναχώρηση από την καφετέρια New York στη Νεάπολη στις 3 μετά το μεσημέρι.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr