ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  «Έκλεισε» ο Χάβος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  «Έκλεισε» ο Χάβος

Στο θέμα του  Μάκη Χάβου η επίσημη πληροφόρηση μετά την προπόνηση της Τετάρτης ήταν πως  τελειώνει το ζήτημα  της παραμονής του στην ομάδα και γίνονται συζητήσεις μαζί του σε  λεπτομέρειες του πλάνου για τη νέα σεζόν. Εκείνο που απέμεινε μετά από αυτή την πληροφόρηση ήταν η επίσημη ανακοίνωση.
Δεν υπήρξαν άλλες ιδιαίτερες εξελίξεις στον Παναιτωλικό μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ η ομάδα οδεύει στην ολοκλήρωση των προπονήσεων για τη σεζόν. Όμως από την Τρίτη μπήκε, με ατομικό πρόγραμμα, στις προπονήσεις ο Γιώργος Θεοδωρίδης μετά τον τραυματισμό του, που ήταν αρκετά σοβαρός. Αυτό δημιουργεί την προσδοκία ότι με τη νέα σεζόν ο έμπειρος μέσος θα είναι απόλυτα έτοιμος, αφού η πορεία αποθεραπείας προχωράει σε καλούς ρυθμούς.  Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Μπακάκης και την Τετάρτη, όπυ η προπόνηση περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρό χώρο με ομάδες πέντε ποδοσφαιριστών.  Απουσίασαν ο Ανέν και ο Σφακιανάκης. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο EMILΕON.
Στο μεταξύ και ενώ δεν φαίνεται να γίνονται δραστικές κινήσεις μεταγραφικά, τα ονόματα των Σαρακατσάνου και Σοϊλέδη συνεχίζουν να «παίζουν» ως προς το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού. Επίσης η ΠΑΕ θα γνωστοποιήει σε κάποιους ποδοσφαιριστές αν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και αν συντρέχει λόγος διαπραγματεύσεων. Ράφαελ και Κουτρουμάνος θα είναι από τους πρώτους που θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ, όσον αφορά την ανανέωσή της συνεργασίας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr