ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠανέτοιμη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Πανέτοιμη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Πανέτοιμη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Για την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα και τα μέτρα ασφάλειας που έχουν παρθεί για την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, μίλησε στον ΔΥΤΙΚΑ και την Δήμητρα Λαοπόδη η αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Όλγα Διαμαντοπούλου.

Η κα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «κάναμε μια πολύ μεγάλη προετοιμασία και λάβαμε όλα τα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης. Το κόστος είναι μεγάλο, γιατί έπρεπε να προμηθευτούμε όλα τα μέτρα προστασίας, για να μην κινδυνεύσει κανείς. Την Παρασκευή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε την ΕΛΕΠΑΠ και πήρε δείγματα από όλους, ώστε να προχωρήσουν στα ανάλογα τεστ για τον κορονοϊό και είμαστε έτοιμοι με την βοήθεια του Θεού να δεχτούμε τα παιδιά μας».

Το χώρο της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο επισκέπτονται 153 παιδιά, όχι μόνο από την Αιτωλοακαρνανία. αλλά και από την Φωκίδα και το έργο που προσφέρεται από όλους είναι τεράστιο. Σύμφωνα με την κ. Διαμαντοπούλου το διάστημα της καραντίνας ήταν πολύ δύσκολο για όλους, ιδιαιτέρως όμως για τα παιδιά που έμειναν πίσω. Από την στιγμή όμως που επιστρέφουν όλοι οι εργαζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr