Πανεπιστήμιο Πατρών: Βαρέλι μαυροδάφνης στο όνομα του Αλμπερτ Μπουρλά

Στον απόηχο της επιτιμοποίησης του Αλμπερτ Μπουρλά από το τμήμα Ιατρικής-Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ονοματοδοσίας σε βαρέλι μαυροδάφνης στην Achaia Clauss, παρουσία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Bareli

Η ανάρτηση του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα

Στον απόηχο της επιτιμοποίησης του Αλμπερτ Μπουρλά από το τμήμα Ιατρικής-Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ονοματοδοσίας σε βαρέλι μαυροδάφνης στην Achaia Clauss, παρουσία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Μπούρα, αλλά και των στελεχών της πατρινής εταιρείας.

Στα κελάρια της Achaia Clauss υπάρχουν δεκάδες βαρέλια με ονομασίες από σημαντικές προσωπικότητες που έχουν ξεναγηθεί όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας του οινοποιείου στην Καστροπολιτεία της Πάτρας.Σε σχετική του ανάρτηση ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας, αναφέρει:

Επίσκεψη των κ. Γιαννόπουλου και Πρεβελάκη από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard και συζητήσεις για συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στον απόηχο της επιτιμοποίησης του Dr. Albert Bourla, μιά όμορφη εκδήλωση ονοματοδοσίας σε βαρέλι Μαυροδάφνης στην Achaia Clauss. Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω βλέπω μπρος μου ό,τι κι αν τύχει. Όταν τα κλείνω βλέπω μπρος μου ό,τι ποθώ . Ανδρέας Εμπειρίκος «Ενδοχώρα» 1945

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: thebest.gr

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες από διαρροή υγραερίου