ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΣτο Πανεπιστημιακό της Πάτρας ο 42χρονος με κορωνοϊό που διασωληνώθηκε στο Αγρίνιο

Στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας ο 42χρονος με κορωνοϊό που διασωληνώθηκε στο Αγρίνιο

Στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας ο 42χρονος με κορωνοϊό που διασωληνώθηκε στο Αγρίνιο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας , σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται από χθες (30.12.21) ο 42χρονος άνδρας που νόσησε από κορωνοϊό και είχε διασωλωνωθεί μια ημέρα νωρίτερα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η επιδείνωση της κατάστασης του ασθενούς επέβαλε τη διασωλήνωσή του αλλά όπως είναι γνωστό το Αγρίνιο δε διαθέτει εδώ και μήνες ΜΕΘ – Covid-19. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια ημέρα  βρέθηκε κρεββάτι σε Εντατική της Λάρισας αλλά κρίθηκε ότι η διακομιδή θα ήταν παρακινδυνευμένη λόγω της απόστασης σε συνδυασμό με την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του.

Την Πέμπτη, τελικά, ο 42χρονος από περιοχή της Τριχωνίδας, μεταφέρθηκε για να νοσηλευτεί σε ελεύθερη κλίνη στη ΜΕΘ Covid-19 του Πανεπιστημιακού της Πάτρας.

Δεδομένης της έκρηξης κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία (458 ήταν αυτά που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ) εκτιμάται ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να δεχθεί εξαιρετική πίεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ (εικόνες – video)

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ