Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Ελληνορωμαϊκής 2020 συμμετείχαν αθλητές του Παναιτωλικού

Με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον εγκατέλειψαν το κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων οι δύο νεαροί παλαιστές του Παναιτωλικού Αναστάσης  Τσιλίκας και Δημήτρης Καρφής. Και οι δύο αγωνίστηκαν με αθλητές

μεγαλύτερους σε ηλικία αλλά και παλαιστική εμπειρία σε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι παλαιστές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και παρόλα αυτά έδειξαν θάρρος και αγωνιστικότητα και απέσπασαν τα συγχαρητήρια των συμμετασχόντων αντιπάλων αλλά και των προπονητών τους.

Ο Αναστάσης Τσιλίκας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 65 κιλών της Ελληνορωμαϊκής πάλης (κατηγορία με 35 αθλητές (!) οι περισσότεροι ήταν παιδιά προπονητών και διαιτητών του αγωνίσματος) και ηττήθηκε στα σημεία από τον Ισσαακίδη Οδυσσέα της Ευκαρπίας ενώ ο Καρφής Δημήτρης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 92 κιλών και ήταν αρκετά ελαφρύτερος από τον αντίπαλό του Κούζηλο Γεώργιο του Θησέα Περιστερίου με διεθνή εμπειρία.

Ο Καρφής ηττήθηκε στα σημεία και αποχώρησε τραυματισμένος (ελαφριά ευτυχώς). Στην αποστολή συμμετείχε και ο Αγρινιώτης πρωταθλητής Παπανικολάου Χάρης μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Η προσπάθεια συνεχίζεται

Άρης Αιτωλικού: Κέρδισε 2-1 τον Α.Ο. Λυγιάς και είναι δεύτερος στη βαθμολογία